Nosaltres

Ocean Transport és una empresa fundada l’any 2009 per professionals amb una àmplia experiència de gestió en el sector del transport internacional i agències duaneres.

El nostre principal capital és el nostre equip humà. No entenem el transport de mercaderies com l’estricta gestió de xifres de palets, remolcs o contenidors; sinó que entenem la nostra feina com un pas imprescindible per ajudar a crear valor afegit a les empreses que treballen amb nosaltres.

Sabem que allò que carreguem és el fruit de l’esforç per part de moltes persones i per això ens volem esmerçar en la nostra tasca: ajudar a fer més senzilla la logística i el transport, perquè d’això en depèn el creixement econòmic i l’èxit d’un projecte empresarial.

Missió

La nostra missió és aportar solucions logístiques i de transport integrals per tal d’oferir la solució precisa que cada client necessiti.

Visió

La nostra visió és ser la referència al nostre sector pel tracte individualitzat i de proximitat, deixant de ser un intermediari per esdevenir un aliat estratègic dels nostres clients.

Valors

La nostra actuació es basa en els valors corporatius de la professionalitat, creativitat, proximitat i qualitat.

Professionalitat, perquè som una empresa amb experiència en el sector que treballem en equip i creiem en el que fem.

Creativitat, perquè ens adaptem a les necessitats dels nostres clients oferint solucions personalitzades i a mida per a cada demanda.

Proximitat, perquè estem sempre disponibles per garantir que tot surti bé i sense incidències, oferint atenció individualitzada per a cada client.

Qualitat, perquè treballem amb voluntat d’excel·lència, aportant valor afegit i esdevenint aliats dels nostres clients per tal d’assolir les metes marcades.

360

Visita virtual

Fes un tour per les nostres oficines
Veure més

Contacta amb nosaltres

Contacto CAT
Politica de privacitat *