Nosaltres

Ocean Transport és una empresa fundada l’any 2009 per professionals amb una àmplia experiència de gestió en el sector del transport internacional i agències duaneres.

El nostre principal capital és el nostre equip humà. No entenem el transport de mercaderies com l’estricta gestió de xifres de palets, remolcs o contenidors; sinó que entenem la nostra feina com un pas imprescindible per ajudar a crear valor afegit a les empreses que treballen amb nosaltres.

Sabem que allò que carreguem és el fruit de l’esforç per part de moltes persones i per això ens volem esmerçar en la nostra tasca: ajudar a fer més senzilla la logística i el transport, perquè d’això en depèn el creixement econòmic i l’èxit d’un projecte empresarial.

Missió

La nostra missió és aportar solucions logístiques i de transport integrals per tal d’oferir la solució precisa que cada client necessiti.

Visió

La nostra visió és ser la referència al nostre sector pel tracte individualitzat i de proximitat, deixant de ser un intermediari per esdevenir un aliat estratègic dels nostres clients.

Valors

La nostra actuació es basa en els valors corporatius de la professionalitat, creativitat, proximitat i qualitat.

Professionalitat, perquè som una empresa amb experiència en el sector que treballem en equip i creiem en el que fem.

Creativitat, perquè ens adaptem a les necessitats dels nostres clients oferint solucions personalitzades i a mida per a cada demanda.

Proximitat, perquè estem sempre disponibles per garantir que tot surti bé i sense incidències, oferint atenció individualitzada per a cada client.

Qualitat, perquè treballem amb voluntat d’excel·lència, aportant valor afegit i esdevenint aliats dels nostres clients per tal d’assolir les metes marcades.

Visita virtual

Fes un tour per les nostres oficines
Veure més

Contacta amb nosaltres

Contacto CAT
Politica de privacitat *