Pakistan prohibeix la importació de més de vint productes de luxe

Pakistan prohibeix la importació de més de vint productes de luxe

El Pakistan manté la prohibició de la importació de productes de luxe. Aquesta nova mesura es va prendre el 19 de maig passat pel ministre de comerç, Muhammad Naeem Tariq. Aquest va publicar una resolució del govern pakistanès on apareix un llarg llistat dels productes específics prohibits, el codi de la mercaderia i la seva descripció. Un total de 22 productes entre els quals destaquen: material sanitari, cosmètics, peces de cuir de luxe, pasta, instruments musicals i tabac, entre d’altres. Les principals importacions del Pakistan són el combustible, l’oli comestibles i els llegums, que de moment no s’han vist afectats.

El motiu és la necessitat d?intentar estabilitzar l?economia, segons va declarar el ministre d?Informació, que va qualificar la situació d?emergència econòmica. Actualment, el dèficit per compte corrent del Pakistan s’ha descontrolat i les reserves de divises s’han desplomat. Tot això mentre que la rupia pakistanesa s’ha desplomat a mínims històrics davant el dòlar nord-americà. Muhammad Naeem va declarar que aquestes mesures estalviarien un total de 6.000 milions d’euros anuals al país.

Si necessites exportar mercaderia al Pakistan i no saps si la teva mercaderia apareix a la llista de prohibicions, contacta amb el nostre servei d’assessoria i t’informarem de tot allò que necessitis saber, a més d’oferir-te alternatives possibles al teu servei.

No Comments

Post A Comment